zaterdag, april 20, 2024

Over ZooFlits

ZooFlits is een nieuwswebsite voor mensen die geïnteresseerd zijn in de laatste ontwikkelingen binnen de dierenparken in Nederland, België en soms daarbuiten. Sinds 2017 brengen we dagelijks de meest opmerkelijke en belangrijke berichten uit deze dynamische branche.

Onze berichtgeving omvat een breed scala aan onderwerpen binnen de wereld van dierenparken. Van geboortenieuws, opvallende verhuizingen en overlijdensberichten in diercollecties tot onthullingen van aanstaande bouwprojecten, strategische koerswijzigingen en dierentuinen in de media; ZooFlits brengt het volledige spectrum van relevant dierentuinnieuws.

ZooFlits schrijft onafhankelijk en is op geen enkele wijze verbonden aan een Nederlands of Belgisch dierenpark. 

ZooFlits door de jaren heen

Sinds 2017 is ZooFlits te vinden op Facebook en Instagram en heeft daar inmiddels enkele duizenden volgers. Op beide pagina’s worden naast de laatste nieuwsberichten ook foto- en video-updates gedeeld. 

In het najaar van 2023 is ZooFlits verder uitgebreid met een eigen nieuwswebsite. Naast updates op social media, zijn er sindsdien ook dagelijks  artikelen op de website te lezen.

Contact

Heb je een vraag, fout ontdekt, wil je een nieuwstip delen of persberichten sturen? Bekijk onze contactpagina.

Auteursrecht

Een groot deel van de foto’s, video’s en artikelen op onze website zijn auteursrechtelijk beschermd, en mogen niet zomaar gekopieerd worden zonder schriftelijke toestemming van ZooFlits. Neem ook daarvoor contact met ons op. 

Laatste dierentuinnieuws:

Bouwupdates